Tapete

Up Living ponuda tapeta se izdvaja po najboljem izboru brendova za sve kategorije kvaliteta zidnih obloga i za sva područja primene. Širokim izborom tapeta, postali smo specijalisti za pronalaženje pravog rešenja za vaš prostor, bilo da se radi o privatnom, stambenom, poslovnom ili javnom prostoru.

Sve naše tapete poseduju sve neophodne sertifikate da ispoštuju namenu za koju se koriste. Kroz kolekcije različitih dobavljača nudimo široku paletu dezena i boja, u svim materijalnim kvalitetima, kako bi ispunili sva vaša očekivanja.

Izdvajamo iz naše velike ponude tri zanimljiva brenda:

Parato tapete - Cristiana Masi

Cristiana Masi Arhitekta, dizajner, kreativni um iza kolekcija tapeta Parato Made in Italy. Uz podršku iskusnog osoblja, Cristiana Masi u svoje kolekcije tapeta unosi sofisticiranost i eleganciju klasičnog dizajna tipičnog za Italijanski stil, kombinujući lične umetničke inovacije sa trenutnim modernim trendovima.

tapete parato
Tapete Marburg Casual

Marburg tapete

Marburg kompanija je jedna od najstarijih u svojoj profesiji i takođe je lider kreativnog kvaliteta u industriji zidnih obloga.

Tapete Marburg proizvode se isključivo u fabrici u Hesse, Kirchhain-u, nedaleko od Marburga, tako da su 100% napravljene u Nemačkoj. Najviše zato što su u Kirchhain-u, međunarodni dizajneri, sa domišljatošću i spremnošću za rizik, primenili u praksi svoj spektakularni dizajn, u pogledu proizvodne tehnologije.

AS Creation

As Creation AG je jedan od vodećih proizvođača tapeta u Evropi. As Creation AG proizvodi i dizajnira bezbroj mogućnosti različitih pozadina i obloga u svim materijalnim kvalitetama i za sva područja primene.

U segmentu tapeta ova kompanija predstavlja svoje osnovne brendove: Inova,  As Creation, LivingwallsArchitects Paper. Isto tako predstavljaju i dizajnerske kuće kao što su Lars Contzen i ESPRIT pod brendom Livingwalls.

Tapete As Creation

Korpa

loader
Vrh