DIZAJN & OPREMANJE ENTERIJERA

Pored širokog asortimana proizvoda za opremanje enterijera, dekoraciju i dizajn prostora različith namena, UP LIVING pruža usluge dizajna i opremanja enterijera. Uz stručnjake sa bogatim iskustvom u oblasti dizajna i brojnim referencama, sa lakoćom i uz poštovanje želja klijenata opremamo poslovne, ugostiteljske, stambene i druge enterijere.

_DSC1726_resize

01

Uređenje enterijera

Uređenje i opremanje enterijera stambenih objekata, stanova i kuća radimo u skladu sa željama, potrebama klijenata kao i uslova na terenu. Naši stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom ponudiće najbolja rešenja za vaše prostore.

02

Opremanje poslovnih prostora

Naš cilj je da kreiramo prostore i profesionalnu atmosferu koja će povećati efikasnost i uticati na stvaranje pozitivnog imidža. U tom procesu koristimo najaktuelnije i najkvalitetnije materijale svetskih i evropskih dobavljača.

MMM_7550
7

03

Opremanje ugostiteljskih objekata

Za opremanje ugostiteljskih objekata koristimo namenske materijali za profesionalnu upotrebu koji poseduju adekvatne sertifikate o otpornosti i kvalitetu.

04

Opremanje hotela

U okviru usluge kompletnog opremanja hotela tapetama, mebl štofom, zavesama, draperijama i uslugom dizajna enterijera, u našoj ponudi se nalaze i specijalni negorivi materijali za hotele, kao i ostali specijalizovani proizvodi sa neophodnim sertifikatima za upotrebu u javnim objektima.

U UP LIVING u poseban deo naše ponude namenjene hotelima čini i asortiman hotelskog tekstila koji se sastoji od visoko kvalitetne posteljine, peškira i pratećih proizvoda. Pogledajte ponudu celokupnog profesionalnog tekstila namenjenog za opremanje svih vrsta hotelskih soba i apartmana.

sherton soba 7

Korpa

loader
Vrh