Tapete

Up Living ponda zidnih obloga se izdvaja po najboljem izboru brendova za sve kategorije kvaliteta zidnih obloga i za sva područja primene. Širokim izborom tapeta, postali smo specijalisti za pronalaženje pravog rešenja za vaš prostor, bilo da se radi o privatnom, stambenom, poslovnom ili javnom prostoru.

Sve naše zidne obloge poseduju sve neophodne sertifikate da ispoštuju namenu za koju se koriste. Kroz kolekcije različitih dobavljača nudimo široku paletu dezena i boja, u svim materijalnim kvalitetima, kako bi ispunili sva vaša očekivanja.

Izdvajamo iz naše velike ponude tri zanimljiva brenda:

Parato - Christiana Masi

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pogledajte sve kolekcije

PARATO_ITALY
Marburg-naslovna

Marburg

Marburg kompanija je jedna od najstarijih u svojoj profesiji i takođe je lider kreativnog kvaliteta u industriji zidnih obloga.

Tapete Marburg proizvode se isključivo u fabrici u Hesse, Kirchhain-u, nedaleko od Marburga, tako da su 100% napravljene u Nemačkoj. Najviše zato što su u Kirchhain-u, međunarodni dizajneri, sa domišljatošću i spremnošću za rizik, primenili u praksi svoj spektakularni dizajn, u pogledu proizvodne tehnologije.

Pogledajte sve kolekcije

AS Creation

As Creation AG je jedan od vodećih proizvođača tapeta u Evropi. As Creation AG proizvodi i dizajnira bezbroj mogućnosti različitih pozadina i obloga u svim materijalnim kvalitetama i za sva područja primene.

U segmentu tapeta ova kompanija predstavlja svoje osnovne brendove: Inova,  As Creation, LivingwallsArchitects Paper. Isto tako predstavljaju i dizajnerske kuće kao što su Lars Contzen i ESPRIT pod brendom Livingwalls.

Pogledajte sve kolekcije

naslovna As Creation

Korpa

loader