Politika privatnosti

Mi smo UP Living decoration & design

Naša zvanična web stranica se nalazi na adresi https://www.upliving.rs.

 

Koje lične podatke prikupljamo i zašto

 

Komentari

Kada posetioci web sajta ostave komentar na našoj web stranici prikupljamo podatke koji se nalaze na formi komentara, kao i IP adrese posetilaca i podatke o browseru što nam pomaže da detektujemo spam. 

 

 

Kontakt forma

 

Kuki / Kolačići

Ukoliko ostavite komentar na našem web sajtu možete se opredeliti da sačuvamo vaše ime, email adresu i web sajt u kukisima (kolačići). To vam omogućava da svaki naredni put ne morate trošiti vreme da popunjavate tražena polja kada ostavljate komentar. Kolačići imaju rok od 1 godine trajanja. 

Ukoliko posetite našu login stranicu, podesićemo privremeni kolačić koji će utvrditi da li vaš browser prihvata kukije. Ovaj kuki ne sadrži personalne podatke i odbacuje se kada zatvorite vaš browser. 

Kada se ulogujete, odnosno prijavite, imamo nekoliko kukija koji će vam pružiti mogućnost da sačuvate login informacije. Login kuki traje 2 dana. Ukoliko izaberete opciju “Zapamti”, login podaci će trajati 2 nedelje. Kada se odjavite login kuki će biti uklonjen. 

Ukoliko uređujete ili objavljujete članak, dodatni kuki će biti sačuvan u vašem browseru. Ovaj kuki ne sadrži lične podatke i jednostavno ukazuje na ID posta (članka) koji ste objavili ili uredili. On ističe za 1 dan. 

 

Preuzeti sadržaji sa drugih web sajtova

Sadržaj na našem web sajtu može uključivati i preuzete elemente (na primer video klipove, fotografije, članke itd.). Preuzeti sadržaj sa drugih web adresa ne podleže našoj politici privatnosti i koristi se na istovetni način kao kada posećujete te stranice direktno.  

Drugi web sajtovi mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, preuzimati sadržaje od trećih strana, pratiti vašu interakciju sa tim preuzetim sadržaje ukoliko imate nalog ili ste ulogovani na taj web sajt. 

 

 

 

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Ukoliko ostavite komentar, komentar i njegov metadata podaci se zadržavaju neograničeno, kako bi mogli da prepoznamo i objavimo propratne komentare i odgovore ukoliko ih ima. 

Za korisnike koji se registruju na naš web sajt takođe čuvamo personalne informacije koji oni ostave na korisničkom profilu. Svi korisnici mogu videti, izmeniti ili izbrisati svoje lične informacije u bilo kom trenutku na stranici svog korisničkog profila (osim što ne mogu izmeniti svoje korisničko ime). Naši administratori web sajt takođe mogu videti i izmeniti ove podatke. 

 

 

 

 

Korpa

loader
Vrh