Tepisi

Asiatic Carpets London tepisi

Asiatic  London je vodeća kompanija u potrošačkoj industriji tepiha,  koja snabdeva glavna i najvažnija prodajna mesta u Engleskoj i širom sveta. Oni su poznati  po dizajnu i inovacijama, po vodećoj i dinamičnoj sili u svetu komercijalno  i moderno fokusiranih tepiha.

Posvećeni su pružanju podrške svojim klijentima kroz stvaranje ovog kataloga tepiha, kako bi obezbedili lepe i  na tržištu vodeće proizvode, koji zadovoljavaju potrebe savremenog potrošača u brzom razvoju na globalnom tržištu.

Katalog, The Rug Collection sadrži preko 700 tepiha od 85 vrsta u 7 kolekcija, osmišljen u Britaniji, od strane iskusnih profesionalaca, sa namerom da privuče kosmoplitsku klijentelu, nudi ne samo nepogrešiv izbor nego i pokazuje vodeće vrednosti na tržištu.

Tepisi Asiatic London

Asiatic London

Celokupna ponuda ove kolekcije tepiha nalazi se na našem web shop-u.

Tepisi Katherine Carnaby

Katherine Carnaby

Celokupna ponuda ove kolekcije tepiha nalazi se na našem web shop-u.

Katherine Carnaby tepisi

Katherine Carnaby  brend je napravio savremenu kolekciju elegantnih i luksuznih tepiha.  Ovaj karakterističan raspon nudi savršenu sintezu inovativnog Britanskog dizajna, najfinijih kvalitetnih materijala i stručne umešnosti i donosi nam ono najbolje od  prefinjenog Londonskog stila življenja.Stavljajući akcenat na gracioznost i suptilnu prefinjenost, svaki od tepiha  dodaje još toplinu, svetlost i  lepotu  prostoru.

Katherine Carnaby su ekskluzivni tepisi distributera  Asiatic Carpets London,  jednog od vodećih evropskih proizvodjača, uvoznika i distributera tepiha vrhunskog kvaliteta.

Obsession Home Fashion tepisi

Obsession Home Fashion  kompanija proizvodi i distribuira ručno i mašinski izrađene tepihe. Zahvaljujući svojim  inovativnim rešenjima, tačnom osećaju za aktuelne trendove i vrhunskoj izradi, postala je jedna od vodećih u tom polju.

Obsession tepihe odlikuje visok  nivo dizajna i kvaliteta materijala. Vuna i žakard u kombinaciji sa pazljivo biranim sirovinama, koje su odgovarajuće po kvalitetu, zatim različite kombinacije boja i dezena čine odlično kreiranu kolekciju tepiha sa jedinstvenim karakterom. U kolekciji tepiha primenjene su različite tehnike izrade od posebne čvorovane tehnike, ručne izrade sa završnicom u obliku resa do ručno rezbarenih i ručno tkanih.

Način izrade, kvalitet materijala, dizajn tako i kombinacija boja i šara, daju veliki izbor tepiha za bilo koji stil opremanja enterijera. Luksuzno i raskošno, moderno i jednostavno, urbano, klasično  i prefinjeno kreirani da ulepšaju svaki dom. U našim salonima možete da dobijete sve potrebne informacije o dimenzijama, sastavu i cenama tepiha.

Tepisi Obsession Home Fashion

Obsession Home Fashion

Celokupna ponuda ove kolekcije tepiha nalazi se na našem web shop-u.

Korpa

loader
Vrh