Zavese

Dobrodošli u svet elegancije i udobnosti sa Up Living zavesama!

Naša firma se posvećuje pružanju vrhunskih rešenja za vaš dom, stvarajući prostor koji odražava vašu jedinstvenu estetiku.Up Living nudi širok asortiman zavesa, od klasičnih do modernih, dizajniranih da zadovolje različite ukuse i potrebe

Up Living zavese pružaju savršenu ravnotežu između filtracije svetlosti i privatnosti, prilagodljive vašim željama. Transformišite svoj prostor u oazu udobnosti i stila uz naše visokokvalitetne zavese. Naša firma se ističe ne samo proizvodima visokog kvaliteta već i izuzetnom uslugom, stavljajući vaše potrebe u centar pažnje.

Transformišite svoj prostor sa Up Living zavesama, gde stil susreće funkcionalnost, a elegancija postaje deo vašeg svakodnevnog života. Vaš dom zaslužuje najbolje, a mi smo tu da vam to omogućimo.

Izdvajamo tri posebne kategorije:

Lager zavese

Zavese na lageru  su izrađene su od pažljivo odabranih materijala različitog kvaliteta i sastava. Nudimo široku ponudu proizvoda, koji se izdvajaju svojim raznolikim, inovativnim, kao i klasičnim i tradicionalnim dizajnom i šarama. U našim salonima pogledajte kompletnu ponudu tekstila za opremanje enterijera, u najvećoj mogućoj paleti dezena u boja.

lagerske zavese
curtains-up

Thema Sofa and Window zavese

Thema Sofa and Window je najpoznati evropski grčki brend koji postoji dugi niz godina, a koji objedinjuje i promoviše rešenje za tri osnovna elementa u enterijeru – Prostor, Mobilijar, Materijali (zavese i mebl štof). Visoko kvalitetni materijali zanimljivog dizajna, različitih tekstura i dezena.

Posetite naše salone i prepustite se inspiraciji koju donosi naša široka paleta zavesa. Bilo da uređujete prostor u svom domu ili poslovnom okruženju, naš tim stručnjaka je tu da vam pruži podršku i savete kako biste napravili najbolji izbor za vaš prostor.

PT Prestigious Textiles zavese

PT Prestigious Textiles, britanski brend vrhunskih materijala, predstavlja vodeći evropski izbor za zavese. Nudimo neobične, inovativne i tradicionalne dezena, spoj vrhunskog dizajna i kvalitetnih materijala. Naša kolekcija visokokvalitetnih zavesa dodaje eleganciju i funkcionalnost vašem prostoru.

Osvežite svoj prostor sa PT Prestigious Textiles, istinski vrhunskim britanskim materijalima, i doživite spoj elegancije i funkcionalnosti sa našim jedinstvenim kolekcijama zavesa.

Prestigious textiles zavese

Korpa

loader
Vrh