Zavese

Naše kolekcije tankih zavesa i drapera, nude zapanjujuće širok spektar različitih boja, dezena, teksture i strukture u sastavu materijala, pa samim tim  zavese imaju više namena. Mogu se koristiti dekorativno, kao estetski doživljaj lepote i utopljavnja prostora, a mogu služiti i stopiranju prolaska svetlosti i toplote. Izborom teksture, gustine tkanja, boje i dezena zavesa i drapera, možemo obuhvatiti sve zahteve za kontrolom svetlosti, estetike i namene.

Izdvajamo tri posebne kategorije:

Lager

Zavese na lageru izrađene su od materijala različitog kvaliteta i sastava. Nudimo široku ponudu proizvoda, koji se izdvajaju svojim raznolikim, inovativnim, kao i klasičnim i tradicionalnim dizajnom i šarama. U našim salonima pogledajte kompletnu ponudu tekstila za opremanje enterijera, u najvećoj mogućoj paleti dezena u boja.

KOC_2868-HDR
curtains-up

Thema Sofa and Window

Thema Sofa and Window je najpoznati evropski grčki brend koji postoji dugi niz godina, a koji objedinjuje i promoviše rešenje za tri osnovna elementa u enterijeru – Prostor, Mobilijar, Materijali (zavese i mebl štof). Visoko kvalitetni materijali zanimljivog dizajna, različitih tekstura i dezena.

PT Prestigious Textiles

PT Prestigious Textiles su materijali britanskog porekla. Vodeći evropski brend, koji se izdvaja svojim neobičnim, inovativnim i tradicionalnim dezenima. Materijali su visoko kvalitetnog sastava i dizajna. PT nudi kompletnu ponudu tekstila za opremanje enterijera.

PT

Korpa

loader
Vrh