Rolo zavese

Rolo zavese su jedan od najefikasnijih i najpraktičnijih mehanizama za zaštitu od sunca sa opcijom propuštanja svetlosti od 3, 5, 7 i 10%. Minimalistički dizajn i jednostavno rukovanje čine ovaj proizvod vrlo popularnim. Veoma su elegantan dodatak svakom enterijeru i mogu se kombinovati sa zavesama i draperima.

Izrađujemo ih po meri i prema Vašim potrebama i zahtevima. Rolo zavese se mogu montirati na plafon ili zid, a u ponudi imamo i specijalne mehanizme koji se mogu montirati na prozorska okna.

Platna za rolo mehanizme mogu biti od fiberglas, PVC ili modernih PES vlakana, različitih boja i tekstura. Uobičajena propustljivost svetla je 1, 3 ili 5% , postoje sa propustljivošću oko 10% ili potpuno nepropusne sa specijalnim termoizolacionim dodatkom folije sa zadnje strane koje dodatno pojačava zaštitu od sunčeve toplote ( blackout platna) .

Platna mogu ispunjavati standarde sporogorivosti i nezapaljivosti što ove zavese čini pogodnim za opremanje hotela i poslovnog prostora. Platna mogu ispunjavati M1 standard NF P 92 503 507 (Fancuski FR standard) i B1 standard DIN 4102 (Nemački FR standard).

Materijali su antistatički i laki za održavanje. Platna odbijaju prašinu i neprijatne mirise.

Rolo mehanizmi mogu se poktetati manuelno pomoću lanaca ili mogu biti motorizovani (pokretanje pomoću zidnog prekidača i na daljinsko upravljanje)

Mehanizmi i prateći elementi su aluminijumski i mogu biti sa ili bez maske u crnoj, beloj ili sivoj boji.

Maske

Materijali

Korpa

loader
Vrh