Rolo zavese

Rolo Zavese: Prilagodljiva zaštita od sunca!

Rolo zavese predstavljaju vrhunski mehanizam za efikasnu i praktičnu zaštitu od sunca, nudeći opcije propuštanja svetlosti od 3%, 5%, 7% pa sve do 10%. Njihov minimalistički dizajn i jednostavno rukovanje čine ih izuzetno popularnim, čineći ih elegantnim dodatkom svakom enterijeru, lako kombinovanim sa zavesama i draperijama.

Izrađujemo rolo zavese po meri, prilagođene vašim jedinstvenim potrebama i zahtevima. Mogu se montirati na plafon ili zid, a takođe nudimo i specijalne mehanizme za prozorska okna.

Platna za rolo zavese dostupna su u različitim materijalima poput fiberglasa, PVC-a i modernih PES vlakana, u širokom spektru boja i tekstura. Propustljivost svetlosti može biti 1%, 3%, 5%, sa opcijama do 10% ili potpuno nepropusnim blackout platnima koja dodatno štite od sunčeve toplote.

Naša platna za rolo zavese ispunjavaju standarde sporogorivosti i nezapaljivosti, čineći ih idealnim za opremanje hotela i poslovnih prostora. U skladu su sa M1 standardom NF P 92 503 507 (Francuski FR standard) i B1 standardom DIN 4102 (Nemački FR standard).

Materijali koje koristimo za rolo zavese su antistatički i jednostavni za održavanje, odbijajući prašinu i neprijatne mirise.

Rolo mehanizmi mogu se pokretati manuelno pomoću lanaca ili biti motorizovani, omogućavajući jednostavno upravljanje putem zidnog prekidača ili daljinskog upravljača.

Mehanizmi i prateći elementi su aluminijumski, dostupni sa ili bez maske u crnoj, beloj ili sivoj boji, doprinoseći ukupnoj estetici vašeg prostora.

Transformišite svoj prostor sa našim prilagodljivim rolo zavesama koje kombinuju stil, funkcionalnost i sigurnost.

Kontaktirajte nas kako biste otkrili sve opcije koje imamo da ponudimo.

Maske

Materijali

Korpa

loader
Vrh